Haberler

Rezervasyon ve İletişim

+90 332 351 24 25 +90 507 121 86 56

Setur Worldpuan Kampanyası

7.500 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!

Worldcard ile setur.com.tr ve Setur mobil uygulaması üzerinden veya 444 28 22'nolu Çağrı Merkezi, Setur Şube ve Yekili Satış Acentelerinden tek seferde yapılacak 35.000 TL - 49.999 TL arası rezervasyonlarda 2.500 TL, 50.000 TL - 99.999 TL arası rezervasyonlarda 5.000 TL, 100.000 TL ve üzeri rezervasyonlarda 7.500 TL Worldpuan hediye!

Kampanya Koşulları

3 Nisan-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Worldcard ile setur.com.tr ve Setur Mobil uygulaması üzerinden veya 444 28 22 nolu Çağrı Merkezi, Setur Şube ve Yetkili Satış Acentelerinden tek seferde yapılacak tüm yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otel, kültür turları, yurt dışı tur rezervasyonlarınızda 35.000 TL-49.999 TL arası harcamaya 2.500 TL , 50.000 TL-99.999 TL arası harcamaya 5.000 TL , 100.000 TL ve üzeri harcamaya 7.500 TL Worldpuan hediye edilecektir.

World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.

Banka Seyahat Hattı üzerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya vize işlemleri dahil değildir.

Kampanyadan yararlanmak için online platformlarımızdan yapılacak rezervasyonlarda üye girişi ile rezervasyon yapılması gerekmektedir, üye girişi olmadan yapılacak rezervasyonlarda puan kazanımı olmayacaktır.

Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Kampanya süresince her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecektir.

Peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden Worldpuan kazanacaktır.

Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler, rezervasyon iptalleri, iade işlemleri ve World Business kartlar dahil değildir.

Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Setur Worldpuan Kampanyası kapsamında kazanılan puanlar 07.05.2024 tarihine kadar kartlara yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 06.06.2024 olup, kullanılmayan puanlar 07.06.2024 tarihinde geri alınacaktır.

İptal veya iade edilen rezervasyonlarda verilen puanlar geri alınacaktır.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile Vakıfbank Worldcard dahildir. Yapı Kredi ticari kredi kartları, World Eko kartlar, ön ödemeli kartlar, Anadolubank Worldcard’lar ve Albaraka Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SETUR yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. SMS ile kampanyaya katılım sağlayan müşteriler World Mobil üzerinden kampanyaya katılım sağlayamayacaklar.

Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SETUR yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kartın son 6 hanesini SMS ile 5724’e göndermeleri gerekmektedir.

SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.

Kampanyada kazanılan puanlar, tüm fiziki mağazalı world üye işyerinde, Setur Turizm merkez ofisleri ve yetkili satış acentelerinde kullanılabilecektir, kazanılan puanlar www.setur.com.tr'den, Setur mobil uygulamasından ve çağrı merkezinden yapılacak rezervasyonlarda kullanılamayacaktır. Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir.

Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir. Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır. Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır. Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Setur ve Yapı Kredi kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.